Ing minunang simpan (file)(SVG file, masasabing 892 × 1,337 pixels, dagul ning simpan: 259 KB)

This file is from Wikimedia Commons and may be used by other projects. The description on its file description page there is shown below.

Sampulung (summary)

Description
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Petsa
Pikuanan Original or elements in public domini & Own work
Maki-akda Macondo
Permission
(Reusing this file)
Own work

Pamamie lisensia

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:
w:en:Creative Commons
attribution share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original.
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of València (Valencian Community, Spain)

Items portrayed in this file

depicts English

copyrighted English

inception English

3 Agostu 2019

MIME type English

image/svg+xml

Amlat ning simpan (File history)

Mag-click kang petsa/oras ba meng akit ing itsura ning simpan aniang panaun a ita.

Petsa/OrasThumbnailSukadTalagamitKomentu/Puna
salukuyan10:02, 24 Agostu 2019Thumbnail para king bersion aniang 10:02, 24 Agostu 2019892 × 1,337 (259 KB)Macondocolors
07:47, 4 Agostu 2019Thumbnail para king bersion aniang 07:47, 4 Agostu 2019892 × 1,337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Ing tutuking page links kaniting simpan (file):

Global file usage

The following other wikis use this file:

View more global usage of this file.

Kaugneng impormasiun (Metadata)